Feyenoord speelt in Europa League voorronde 3 tegen Gornik Zabrze of AS Trencin

Feyenoord neemt het in de derde voorronde van de Europa League op tegen het Poolse Gornik Zabrze of het Slowaakse AS Trencin. Omdat de wedstrijden in de tweede voorronde nog gespeeld moeten worden weet Feyenoord 2 augustus welke tegenstander het treft.

Gornik Zabrze wist in de eerste voorronde Zaria Balti te verslaan. In eigen huis wist Gornik Zabrze pas in de 87e minuut de 1-0 (ook de eindstand) op het bord te zetten. De uitwedstrijd leek lang op een verlenging af te gaan, tot Gornik in de 85e minuut de 1-1 wist te scoren.

AS Trencin nam het in de eerste rond op tegen Budocnost Podgorica. Nadat het de uitwedstrijd met 0-2 had gewonnen was het 1-1 gelijkspel in de return genoeg voor het behalen van de tweede voorronde. Oud-Feyenoorder Joey Sleegers speelde in de beide wedstrijden 90 minuten mee.

Op donderdag 26 juli om 20:00 zal de eerste wedstrijd tussen Gornik Zabrze en AS Trencin gespeeld worden, de return in Slowakije staat gepland voor donderdag 2 augustus om 17:30.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *