Feyenoord op trainingskamp naar Vandans (Oostenrijk)

Feyenoord zal naar alle waarschijnlijk een trainingskamp beleggen in het Oostenrijkse Vandans. De club zal van 18-23 juli in Oostenrijk verblijven. Trainingen zullen waarschijnlijk plaatsvinden op het complex van SCM Vandans (adres: Schwimmbadstrasse 6, 6773 Vandans). Informatie over een tegenstander en/of speeldag is nog niet bekend, zaterdag lijkt hier de meest logische dag voor. Wanneer hier meer over bekend is wordt het via deze website en ons Twitteraccount bekendgemaakt.

Meereizende supporters kunnen kiezen uit zo’n 4 hotels, 9 restaurants, 4 barren en jawel, 1 discotheek.

Vandans trainingskamp

SCM Vandans. Locatie trainingskamp Feyenoord 2017-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *